fredag den 6. april 2012

Påskeoverraskelser

I dag har jeg holdt påskefrokost for min svigerinde, min svigermor og min mor (vi er de eneste der ikke er ude og rejse!). Derfor skulle der ikke mangle noget og vi har spist og drukket lækre sager hele dagen og gået tur i regnen med hundene.

På menuen var bl.a. mørbradbøffer, laksetærte, koldhævet hvedebrød, scoresalat, sildesalat, kryddersild, cremebulé, påskekonfekt og græsshoppere (lækker drink med fløde, mynte- og kaffelikør og isterninger) - og selvfølgelig påskebryg!

Og så fik jeg den fineste påskeoverraskelse af min mor (fik også en fin fin greengate lattecup med blomster af min svigermor):

Inden gaven er åbnet - der er slik på god begyndelse...

Låget er taget af.... uhhh... mere slik!

Og så er pakken åbnet - en lækker bluser med stjerner - dejligt! :)