onsdag den 11. april 2012

Ny sofa!

Vi har fået ny sofa! Jeg (ja vi har fået sofaen, men jeg...) har længe ville have en ny sofa, da den gamle var 1) Hvid 2) Ikke så god at sidde i og 3) Ikke havde chaiselong.

Ved at venindebesøg så jeg så denne fine (sove)sofa som matchede det jeg søgte og guess what: Hun skulle af med den og have ny! Så nu har vi fået den og vores gamle er blevet gæsteseng hos Caspers forældre - det er da god sofaøkologi!

Jeg har også lige smidt et par påskebilleder ind for hyggens skyld og så lige et billede af det fine myreslugermaleri vi har i stuen - malet af Casper søster - p.s. hun har malet mange malerier og hun sælger hvis du er interreseret ;)

Den nye sofa med chaiselong så man kan have benene oppe - I love it!

De fine uglepuder jeg bestilte fra nordhjem.dk for nogle uger siden

Påskedekoration alla 1-2-3, men det hygger :)

Den fine blomst og greengate kop jeg fik fra min svigermor, lysestagerne er fra Lisbeth Dahl - og de er forskellige on purpose

Mit absolut ynglingsbillede - Caspers søster står bag og maler de skønneste dyremotiver. Jeg kan sidde længe og kigge på dette billede hvor der er tusind detajler og farvespil