mandag den 23. april 2012

Anmeldelse af online supermarkeder: Nemlig.com

Så kom dagen hvor Nemlig.com-manden ringede på min dør!
Og hvilken glædens dag det var :)

Lad mig først forklare konceptet: nemlig.com er en ud af mange online supermarkeder. Du bestiller på nettet, betaler 39 kr. i fragt og får leveret ved døren (læs: også selvom du bor på 5. sal) i et tidsinterval du selv vælger, vi fik leveret mellem 14 og 15 (han var her 14.15).

OG: Så tænker man - er kvaliteten i orden? Kommer de til tiden -og er frugten dårlig og kødet ved at overskride holdbarhedsdatoen? Svaret er nej! Og så fik jeg endda en velkomstgave - en plade marabou med daim (jeg er vundet over!). 


Økologisk firstprice - altså økologi og discount, så kan de studerende være med :)

Og hvad er meningen med galskaben så? Er jeg blevet for doven til at handle - nej, tværtimod, jeg elsker at handle og der ligger nok problemet - for jeg køber alt muligt jeg slet ikke skulle have haft med hjem. Så nu planlægger jeg madkøb for en uge af gangen. 

Her er hvad vi skal have denne uge:

Mandag: Pasta alla Casper (noget med pølser, fløde, tomat og løg - smager lækkert)
Tirsdag og onsdag: Coucusfrikadeller med brocollisalat
Torsdag: Kylling med bulgur
Fredag: Mandeburgere
Lørdag: Butterbean salat med abrikoser og solsikkekerner
Søndag: Polenta (det er vist Majsgrød - Casper ide)

Og tjek så lige de nemligvarer ud - de er da fine! P.s. det blev 586 kr. for mad til en uge (herunder også frugt, juice, bær, havregryn, saft og andre ting der ikke hører under aftensmad) inkl. levering og poser - og forresten så er der købt ind til 4 personer hver aften, så de dage vi har gæster (4 ud af 7 denne uge) er der nok og ellers har vi til rester :)

Frugt og grøntsager er friske - selv økovarene!Her på falderebet kan jeg lige sige at jeg i næste uge tester en af de andre online supermarkeder, så selvom jeg er meget begejstret for nemlig.com skal jeg lige kigge mig omkring :)