torsdag den 29. marts 2012

Ny blog! Samme navn

Jeg har længe ville skifte over til et andet blogprogram og har nu gjort det! Jeg er meget spændt på at have mere medbestemmelse over størrelse på billeder, skrifttyper osv som jeg nok kommer til at eksperimentere en del med - sorry hvis udtrykket bliver lidt rodet! 

Jeg vil for så vidt muligt forsøge at flytte nogle blogindlæg over, men leder du efter noget fra min gamle blog kan den stadig ses på www.old.mariesblog.dk! Indtil videre får du lige et par billeder fra mine indlæg de seneste par måneder :)

Meyers lækre kanelsnegle
Cookies med chokolade og brun farin
Cupcakes nu i farver
Cookies med hasselnødder og M&Ms
Vinterhaven
Hjemmeskåren frugt

Hverdagshvedebrød bagt på biga

Hjemmelavede rundstykker
Jord under neglene
Financiers
Surdejsupdate
Havrekiks
En dag i Sverige